Categorii

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40729 290 431

Apelați-ne

Newsletter

Termeni si Conditii Magazin.Mekki.ro

Site-ul www.magazin.mekki.ro, numit în continuare MAGAZIN.MEKKI.RO, este proprietatea SC  MEKKI MEDIA SRL. înregistrată în București, Bulevardul Iuliu Maniu, nr 6, Sector 6, J41/13113/2012 CUI RO30884260, Banca Transilvania, IBAN RO73 BTRL 0130 1202 S639 13XX, numită în continuare MEKKI MEDIA.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC MEKKI MEDIA SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții".

MEKKI MEDIA garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO și nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MEKKI MEDIA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre MAGAZIN.MEKKI.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru MEKKI MEDIA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al MEKKI MEDIA asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului MAGAZIN.MEKKI.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri - este proprietatea MEKKI MEDIA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MEKKI MEDIA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MAGAZIN.MEKKI.RO numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@mekki.ro.

2. Produsele si serviciile oferite de MEKKI MEDIA pe site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO, politica de preturi

MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MAGAZIN.MEKKI.RO sunt noi, in ambalajul original si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MEKKI MEDIA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari MEKKI MEDIA in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari MEKKI MEDIA.

MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

2.1 Condițiile de utilizare a invitațiilor la spectacolele Editurii Mekki Media

Serviciile site-ului magazin.mekki.ro cuprinse în secțiunea Evenimente sunt oferite de S.C. Mekki Media SRL (denumită în continuare „Mekki Media”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și conditiile expuse în continuare.
Prin bifarea căsuței „Accept termenii și condițiile” vă declarați acordul dumneavoastră cu privire la prezentele condiții ale site-ului nostru. Eventualele condiții pe care utilizatorul ar dori să le impună termenilor și condițiilor acestui site sunt automat excluse și nu vor fi recunoscute de către Mekki Media.

Utilizatorul este de acord că are autorizație din partea Mekki Media numai de a vizita și/sau deține o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul său personal, și că nu va duplica, descărca, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind evenimente, pentru uz personal, cu excepția autorizării speciale din partea Mekki Media de a proceda astfel. Conținutul site-ului magazin.mekki.ro sunt proprietatea Mekki Media și a furnizorilor săi și sunt protejate de legile române și internationale ale copyright-ului.

a)      Descrierea serviciilor oferite – Condiții

Mekki Media oferă clienților invitații pentru evenimentul Profesorul de Joacă, cu actorul și scriitorul Leon Magdan, utilizatorilor înregistrați pe site-ul magazin.mekki.ro. Invitațiile se acordă nominal, câte una pentru două persoane. Accesul în sala de spectacol este permis exclusiv pe baza invitației și a codului de rezervare trecut pe aceasta. Copii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit în sala de spectacol.

Mekki Media își rezervă dreptul de a anula/reprograma spectacolul în condiții dependente și independente de voința sa. În cazul amânării sau anulării unui spectacol, Mekki Media va înștiința toate persoanele invitate prin afișarea pe site-ul www.mekki.ro și prin e-mail toți clienții despre data și locul reprogramării spectacolului.

b)      Politica de confidențialitate

Mekki Media își rezervă dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii săi pentru îmbunătățirea serviciilor proprii. Mekki Media garantează utilizatorilor săi ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terți (toate comunicările comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). De asemenea, Mekki Media își rezervă dreptul de a face publice aceste date sub forma statistică, pentru a arăta profilul utilizatorilor săi.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), Mekki Media isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

c)      Denunțarea garanțiilor

Mekki Media își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor oferite. De asemenea, Mekki Media nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor site-ului magazin.mekki.ro sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința Mekki Media.

d)     Limitarea răspunderilor

Mekki Media nu își asumă sub nici o formă și în nici un sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a invitațiilor oferite prin intermediul magazin.mekki.ro.

e)       Condiții finale

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. Mekki Media își rezervă dreptul de a modifica în orice moment „Termenii și condițiile” fără o notificare prealabilă.
Mekki Media poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respectă una din condițiile de mai sus. De asemenea, Mekki Media poate alege în orice moment încetarea furnizării serviciilor oferite pe site-ul magazin.mekki.ro.

 

 

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO, conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre MEKKI MEDIA la adresa de e-mail comenzi@mekki.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul MEKKI MEDIA.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin serviciile de curierat ale Poștei Române sau prin cele ale unui curierat rapid. Livrare prin curierat rapid se face doar în localitățile incluse în rețeaua Nemo Express, care poate fi consultată la adresa: http://www.nemoexpres.ro, și doar pentru comenzile a căror valoare depășesc suma de 99 ron. MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

MEKKI MEDIA nu stabileşte în mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MEKKI MEDIA care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MEKKI MEDIA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MEKKI MEDIA de la acest client.

5. Promotii si concursuri

MEKKI MEDIA stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul și accesoriile. Produsele tipizate personalizate nu pot fi returnate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. MEKKI MEDIA va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO

Utilizatorii care acceseaza site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

MEKKI MEDIA nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii MEKKI MEDIA si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO este gazduit de serverele unei terte firme. MEKKI MEDIA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. MEKKI MEDIA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MAGAZIN.MEKKI.RO. MEKKI MEDIA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MAGAZIN.MEKKI.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului MAGAZIN.MEKKI.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. MEKKI MEDIA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului MAGAZIN.MEKKI.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MAGAZIN.MEKKI.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, MEKKI MEDIA nu poate fi facută raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

MEKKI MEDIA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca MEKKI MEDIA are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MAGAZIN.MEKKI.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Valentin Cozlac, putand fi contactata la adresa office@mekki.ro, sau telefonic la numarul 0729 290 431.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MAGAZIN.MEKKI.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MEKKI MEDIA fata de orice client este valoarea sumei incasate de MEKKI MEDIA de la acest client.

14. Link-uri utile

Directiva Europeana 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31997L0007:RO:NOT

Ordonanta privind protectia consumatorilor la incheierea  si executarea contractelor la distanta, OG 130/2000.

Http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/comert-electronic/ordonanta-privind-protectia-consumatorilor-la-incheierea-si-executarea-contractelor-la-distanta.html