Categorii

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40729 290 431

Apelați-ne

Newsletter

 

 ”Dacă de la început şi de la o vârstă mică punem în copii principii bune, nu sunt necesare după aceea multe eforturi, pentru că obişnuinţa va fi în viitor lege pentru ei.”

(Sfântul Ioan Gură de Aur)


Viziune

Societatea este formată din oameni, iar gradul de educaţie şi de creativitate al indivizilor determină gradul de educaţie şi de creativitate al societăţii în care aceştia trăiesc. Credem cu tărie că o educaţie de calitate se poate face ţinând cont atât de nevoile vârstei copilului cât şi de nevoile societăţii în care trăim şi pe care dorim să o ajutăm să se dezvolte.

Credem cu tărie că educaţia copiilor noştri de astăzi poate crea peste ani oameni frumoşi şi o Românie mai bună.

Misiune

Susţinem activ educaţia copiilor români prin proiecte editoriale ce promovează valorile universale şi tradiţionale ale ştiinţei, culturii şi creştinismului.

Valori

Suntem creştini ortodocşi şi suntem deschişi spre comunicare. Ne motivează proiectele educative şi avem convingerea că lucrurile cu adevărat importante se fac în echipă. Suntem pasionaţi de excelenţă. Credem că e mult mai uşor să previi greşelile decât să le îndrepţi. De aceea atât mesajele  transmise copiilor cât și maniera de a o face merită o atenţie deosebită.

Proiecte

  • “Mekki Junior” – revistă educativă adresată copiilor de 3-8 ani.
  • “Mekki” – revistă educativă adresată elevilor din ciclul primar.
  • Concursul Naţional Mekki – concurs gratuit pentru elevii claselor II-VI.
  • Programul Naţional de Contribuţie la Educaţie  - program ce susţine activ sistemul de educaţie din România prin donarea de echipamente educative necesare şcolilor şi grădiniţelor.
  • “Matematica cu Drag” – revistă educativă din domeniul matematicii adresată copiilor din ciclul primar. Revista, realizată în parteneriat cu Asociaţia Club Vertical, doreşte să transmită copiilor abilităţi matematice într-un mod atractiv şi adaptat nevoilor specifice vârstei.  
  • “Fapte Minunate din Viețile Sfinților în Bandă Desenată” – colecţie de benzi desenate religioase. 
  • Caiete cu fişe de lucru şi cărticele de colorat pentru preşcolari.