Categorii

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40729 290 431

Apelați-ne

Newsletter

FAPTE MINUNATE DIN VIEȚILE SFINȚILOR ÎN BANDĂ DESENATĂ - vol. II Afisare la marime maxima

FAPTE MINUNATE DIN VIEȚILE SFINȚILOR ÎN BANDĂ DESENATĂ - vol. II

Dimensiune: 23 cm x 17 cm

Nr. pagini: 32

Culori: 4 (policromie)

Copertă cartonată

Detalii

VSF02

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anunță-mă când este disponibil

10,00 lei

La promoție La promoție!

-2,00 lei

12,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.


26 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

FAPTE MINUNATE DIN VIEȚILE SFINȚILOR ÎN BANDĂ DESENATĂ - vol. II <blockquote><span style="color: #008000;"><span style="font-size: 12pt; background-color: #ffffff;">Volumul II din Fapte Minunate din Vieţile Sfinţilor în Bandă Desenată este prefaţat de către un mare iubitor de copii şi </span><span style="font-size: 12pt;">de familie Părintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului din judeţul Prahova.  Iată ce spune părintele despre acest volum: "Ce urmăreşte cartea pe care o ţii în mână? Scopul pentru care a fost scrisă a fost de a-ţi pune în faţă exemple, de a-ţi arăta că se poate...." </span></span></blockquote> <blockquote><span style="color: #008000;"><span style="background-color: #ffffff;"><span style="font-size: 12pt;"><br /></span></span></span></blockquote> <blockquote><span style="color: #008000;"><span style="background-color: #ffffff;"><span style="font-size: 12pt;">Fiecare bandă desenată prezintă o minune savârşită de către sfântul prezentat şi este precedată de câtre o scurtă biografie a sfântului. Volumul II prezintă sub formă de bandă desenată minuni din viaţa Sfântului Apostol Toma, Sfântul Mucenic Hristofor şi Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron. </span></span></span></blockquote> <blockquote> <p class="clearfix"><span style="font-size: 12pt;"><br /></span></p> <p class="clearfix"><span style="font-size: 12pt; color: #008000;">Recomandăm cartea tuturor părinţilor care doresc să povestească copiilor lor intr-un mod plăcut, interactiv şi captivant din vieţile sfinţilor. Ambundenţa de imagine şi culoare va fascina pe micuţi care, purtaţi prin povestire de către glasul tatălui sau al mamei, vor descoperi bucuriile vieţii de familie şi a vieţii veşnice. Lectură plăcută!</span></p> <p class="clearfix"><span style="font-size: 12pt;">   </span></p> </blockquote>
10,00 lei
Volumul II din Fapte Minunate din Vieţile Sfinţilor în Bandă Desenată este prefaţat de către un mare iubitor de copii şi de familie Părintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului din judeţul Prahova.  Iată ce spune părintele despre acest volum: "Ce urmăreşte cartea pe care o ţii în mână? Scopul pentru care a fost scrisă a fost de a-ţi pune în faţă exemple, de a-ţi arăta că se poate...." 

Fiecare bandă desenată prezintă o minune savârşită de către sfântul prezentat şi este precedată de câtre o scurtă biografie a sfântului. Volumul II prezintă sub formă de bandă desenată minuni din viaţa Sfântului Apostol Toma, Sfântul Mucenic Hristofor şi Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron. 


Recomandăm cartea tuturor părinţilor care doresc să povestească copiilor lor intr-un mod plăcut, interactiv şi captivant din vieţile sfinţilor. Ambundenţa de imagine şi culoare va fascina pe micuţi care, purtaţi prin povestire de către glasul tatălui sau al mamei, vor descoperi bucuriile vieţii de familie şi a vieţii veşnice. Lectură plăcută!

   

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

FAPTE MINUNATE DIN VIEȚILE SFINȚILOR ÎN BANDĂ DESENATĂ - vol. II

FAPTE MINUNATE DIN VIEȚILE SFINȚILOR ÎN BANDĂ DESENATĂ - vol. II

Dimensiune: 23 cm x 17 cm

Nr. pagini: 32

Culori: 4 (policromie)

Copertă cartonată

Scrieți-vă părerea